<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2573510443532505187\x26blogName\x3dRainbow+Over+My+Eyes\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rainbow02.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rainbow02.blogspot.com/\x26vt\x3d970756265827898920', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rainbow Over My Eyes

 

080808

Hoping from one to another blog, dan aku terbaca entry ex-tutormate kat KML dulu. Setiap entry dia tak pernah mengecewakan aku. Kalau dia bercerita tentang seekor lalat sekalipun pasti jadi menarik >.<

Entry dia kali ni tentang viva, presentations etc, anxiety menghadapi presentations tapi bukan merujuk pada dia lah, her friends. Presentations adalah benda yang aku tak ingin wujud dalam hidup ini selepas fizik. Tapi apa pun aku bersyukur sebab aku masih hidup walaupun telah berdepan dengan segala presentations (yeay me!) Aku ni tersangatlah pemalu orangnya dan takda keyakinan diri berhadapan dengan orang ramai, fobia mungkin? sedangkan berjalan di hadapan orang ramai pun aku rasa macam berpijak di bumi yang senget walaupun pada zahirnya bentuk bumi adalah bulat, bila berjalan rasa macam kaki pendek sebelah. Perasaan yang tidak boleh digambarkan dengan kata-kata. It is true indeed, bahawa di planet bumi ni ada banyak lagi benda lebih teruk daripada presentation cuma dalam list aku presentation comes first ^-^

Entry kali ni dedicated to cousin aku wani yang sekarang ni bertungkus lumus di UIA menyiapkan FYP dan bakal menghadapi presentation dengan ucapan GANBATTE KUDASAI! [^-^]V

 

for this post

 
Blogger .:: 5u|-|@iL ::. Says:

gah!!

ya mereka betul juga. plastik. tapi cun. yeah cun....

dan berkenaan F word itu, bukankah ayat itu sangat puitis~

 
 
 
 
Blogger ArsSisters Says:

dilla...at last, ko kembali juga...hehe, nway...thank you! doakan aku ya...mmg sdg bertungkus lumus!

 
 
Blogger .:: 5u|-|@iL ::. Says:

where have u been?

 
 
Blogger Rainbow Says:

@wani: wey, lama tul aku x nampak ko. Good luck! ^-^

@suhail: Nowhere. Cuma sebelum ni blog ni ditutup untuk tontonan umum for awhile dan sekarang open to public

 

Leave a Reply