<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2573510443532505187\x26blogName\x3dRainbow+Over+My+Eyes\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rainbow02.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rainbow02.blogspot.com/\x26vt\x3d970756265827898920', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rainbow Over My Eyes

 

060808

Hari ini dengan rasminya blog aku viewable to everyone setelah sekian lama menyepi. Posting terdahulu pun aku simpan buat sambal belacan ;) blog aku berwajah baru dan selama beberapa minggu aku private kan blog aku bukan sebab blog ni under-construction tapi sebab tiba-tiba aku rasa bosan blogging dan ada jugak rasa sedikit bosan kongsi cerita dengan orang lain, sedikit ja lah, tidak terlebih dan tidak terkurang. Mula-mula memang aku rasa nak delete ja account tapi sayang lah pulak jadi set kan lah private sebab aku ni selalu berubah-ubah fikiran. Jadi, mina-san dialu-alukan membaca segala luahan isi hati aku.

 

for this post

Leave a Reply